Bulk toevoegen en toewijzen van formulieren

In deze pagina gaan we in op het voorbereiden van projecten. Een belangrijk onderdeel hiervan is het toevoegen van formulieren en het toewijzen van gebruikers.

Instructie video

In de volgende instructie video wordt uitgelegd hoe u formulieren bulkgewijs kunt toevoegen. De volgende onderwerpen:

• Hoe voeg ik Formulieren toe, de basis.

• Bulkgewijs toevoegen via Excel

• Efficient bulkgewijs toevoegen door sneltoetsen

• Toewijzen van gebruikers aan een formulier per status (middels planboard)

• Toewijzen van Contexten

Voor meer informatie zie: Toewijzen van personen en contexten aan formulieren