3. Werken als hoofdlid

Welkom bij de module voor gebruikersrol hoofdlid! In deze module kruipen we in de rol van een werkvoorbereider of planner. Dit betekent dat je vanuit deze rol meer bezig zal zijn met het inrichten van een project. Denk hierbij aan formulieren aanmaken, klaarzetten en toewijzen aan de projectleden. In onderliggende pagina’s is per onderwerp een instructievideo te vinden. Hieronder is de eerste video te vinden met een korte rondleiding van het platform en de belangrijkste begrippen uitgelegd.

Direct naar onderwerpen