Hoe kan ik formulieren verbergen uit mijn overzicht?

Het antwoord op deze vraag is het toepassen van filters. Je kan niet formulieren archiveren en je wilt liever ook niet formulieren verwijderen. Het kan zijn dat collega’s hier mee aan de slag zijn gegaan, dus het is af te raden formulier permanent te verwijderen.

Filters toepassen voor persoonlijk overzicht

Afhankelijk van jouw rol zie jij standaard mijn toewegewezen formulieren. Dit wilt zeggen dat je alle formulieren ziet met een actieve status waaraan jij bent toegewezen. Formuliere verdwijnen uit het overzicht als:

In onderstaand voorbeeld zie je en filter overzicht van toegewezen formulieren voor enkel werkpakket “Fase 1”. Op deze manier worden voor mij irrelevante werkpakketen verborgen.

Voorbeeld formulieren overzicht met toegepaste filters

Filters of groepering opslaan

Door filters toe te passen in je formulierenoverzicht kan je jouw overzicht zo relevant mogelijk houden. Heb je een combinatie van filters? Sla de URL dan op als bookmark of bladwijzer of favoriet, zodat je via je bookmark direct toegang hebt tot jouw eerder gebruikte filters.

Voorbeeld van pagina opslaan als favorieet (Via: Google Chrome)

Voor het opslaan van favoerieten op een mobiel of tablet gaat als volgt:

Apple:

1. Open Safari.

2. Navigeer naar een webpagina die u wilt toevoegen.

3. Tik op de Deelknop. .

4. Er worden nu extra opties zichtbaar. Tik op Zet in favorieten.

5. Pas eventueel de naam van de favoriet aan en tik op Bewaar.

Android:

1. Open de Chrome-app  op je Android-telefoon of -tablet.

2. Ga naar een site die je in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.

3. Tik rechts van de adresbalk op Meer   Ster .