Hoe kan ik voor meerdere formulieren alle formulierstatussen toewijzen?

Indien je meerdere formulieren tegelijkertijd wilt toewijzen kun je dit via het planboard doen. Dit kan direct na het bulkgewijs toevoegen van formulieren, of naderhand vanuit het formulieren overzicht. In deze handleiding leggen we uit hoe je vanuit het formulierenoverzicht meerdere formulieren kunt toewijzen.

Meerdere formulieren toewijzen via het planboard

Door een selectie te maken van formulieren kan je gebruik maken van de wijzigknop bovenaan je scherm. Rechtsboven in het scherm zie je twee knoppen. Deze bepalen of jij de huidige status gaat toewijzen voor ieder formulier óf dat je gebruik maakt van het planboard. Deze laatste wordt gebruikt om alle formulieren onder elkaar te zetten met daarachter de gekoppelde workflow. Hier kan je specifiek één status toewijzen van één formulier. Als je klikt op de status in het topmenu kan je in één keer iemand toewijzen aan desbetreffende status voor alle formulieren.

Stap-voor-stap

1. Selecteer een formulier in het formulierenoverzicht en klik op Toewijzen

Klik in het formulierenoverzicht na selectie van formulieren op wijzigen (één selectie) of toewijzen (meerdere selectie)

2. Wissel de weergave naar planboard

Selecteer toegewezen gebruikers voor formulieren

3. Selecteer personen per status

Toewijzen van gebruikers middels het planboard

4. Bevestig met Opslaan

Hoe je dit doet, zie je op deze pagina: Bulk toevoegen en toewijzen van formulieren