Voorwaarden:

  • Inloggen bij KE-chain

  • Navigeren door de home-pagina

Dit is het laatste onderdeel van de module ‘Starten met KE-chain’. In deze uitleg is er ingegaan op de verschillende manieren waarop een specifiek formulier gevonden kan worden. Lees hieronder verder over de manieren waarop dit mogelijk is.

Via formulieren

In het topmenu vindt u naast het logo een knop ‘Formulieren’. Via deze functionaliteit komt u bij een overzicht van alle formulieren die toegekend zijn aan uw gebruikersprofiel. Om uw formulier eenvoudig te zoeken kunt u gebruik maken van de filter-functie die links te vinden is via het ‘vergrootglas’. Als u deze selecteert zal onderstaande filtermenu uitklappen.

Via kaarten

Rechtsboven in het formulieren overzicht vindt u links van de zoekbalk een knop voor kaarten. Via deze knop kunt u formulieren vinden op basis van een geografische locatie die daaraan gekoppeld is.

Notificatie-bel:

De notificatie-bel 🔔 geeft een melding op het moment dat er iets is toegewezen aan desbetreffende gebruiker. Op het moment dat iemand uit uw organisatie een formulier heeft klaargezet en deze heeft toegewezen aan een persoon, zal deze hier meldingen van krijgen. Via deze melding kunt u direct naar desbetreffende formulier.

Deze functionaliteit is direct gekoppeld aan uw e-mail . Hierdoor wordt de kans verkleind dat een uitvoerder de melding ontgaat. Na het selecteren van een formulier via de notificatie-bel zal de melding ook verdwijnen. Deze is wel terug te vinden, maar in de praktijk kan het zo zijn dat er in één keer een bulk aan formulieren zijn toegewezen aan één persoon en het overzicht wat verminderd is. Daarom is het handig om de mails van KE-chain van deze meldingen altijd te bewaren (stel hier Outlook-regels voor in: op deze manier worden de mails automatisch in een door u gekozen map geplaatst). Op deze manier kan een uitvoerder altijd eenvoudig in de mail ook zoeken naar het formulier.

Tip: Het is handig om de mails van KE-chain van deze meldingen altijd te bewaren (stel hier Outlook-regels voor in: op deze manier worden de mails automatisch in een door u gekozen map geplaatst). Op deze manier kan een uitvoerder altijd eenvoudig in de mail ook zoeken naar het formulier.

Via projecten

Als u op het logo linksboven klikt of op de knop rechts hiervan ‘Projecten’ komt u bij het overzicht van alle actieve projecten waaraan u bent toegekend. Deze manier van het vinden van een formulier is uiteraard alleen relevant als er bekend is bij welk project het gezochte formulier hoort. Als dit bekend is, selecteer het project waar het door u gezochte formulier in zit. Hier kunt u vervolgens dezelfde toepassingen voor gebruiken als hierboven ‘Via formulieren’.