2. Werken als lid

In deze video wordt uitgelegd hoe je kunt inloggen met KE-chain, hoe je kunt navigeren door KE-chain en tot slot op welke manier de formulieren gevonden kunnen worden.

Samenvatting

Deze eerste module is gericht op de gebruikers met het type ‘lid’. Deze gebruikers zijn over het algemeen verantwoordelijk voor het registreren van gegevens/data. Denk hierbij aan uitvoerders, keurders, inspecteurs, controleurs en andere soortgelijke functies. Per organisatie kan bepaald worden welke personen het profiel type ‘lid’ krijgen.

Voor het starten van deze module wordt geen voorkennis verwacht over het systeem. Wél bent u uitgenodigd om deel uit te maken van het projectteam Dit is de eerste module die je doorloopt als nieuwe gebruiker van KE-chain.

Voor personen die een uitgebreider type profiel kennen, zoals een hoofdlid of leidinggevende, wordt alsnog aangeraden om de modules van het gebruikserstype lid door te nemen. De Knowledge Base kent een opbouwende vorm: de modules zijn opgebouwd op basis van eerdere modules. Zo wordt bijvoorbeeld verwacht in de module van een leidinggevende dat bekend is hoe formulieren gevonden kunnen worden, hetgeen in deze module behandeld is.

Hieronder volgen video’s waarin de belangrijkste thema’s van deze module worden uitgelegd. Voor een uitgeschreven versie van deze video’s kunt u klikken op de link onder iedere video. Bij deze uitgeschreven versie is ook een Veelgestelde vragen toegevoegd. Hierin hopen wij gestructureerd al jullie vragen te beantwoorden en als input te gebruiken voor het verbeteren van de modules. Tot slot volgt er een link naar een oefenexamen. Test uw kennis direct en krijg inzicht in de onderwerpen waar u mogelijk nog iets gemist heeft. Veel kijkplezier gewenst en succes!

Direct naar onderwerpen

Ga direct naar: 2.1 Starten met KE-chain