De donkere modus (dark mode)

Dark mode is een functie in KE-chain om de achtergrondkleuren van de interface te veranderen. In de donkere modus worden de achtergronden donkerder en de tekst en pictogrammen lichter. Dit helpt om de interface makkelijker voor je ogen te maken, vooral als je de software 's nachts of in een omgeving met weinig licht gebruikt. Je kunt kiezen tussen de donkere modus, de lichte modus (standaardweergave) en apparaatmodus (gebruikt de voorkeuren van je apparaat).

Weergave instellen

De weergave is aan te passen via gebruikersinstellingen rechtsboven in het topmenu. Op onderstaande afbeeldingen is dit uitgelegd.

Klik op het gebruikersprofiel rechtsboven om de weergave aan te passen

Kies de gewenste weergave

Instructie video

Kijk onderstaande video om te zien hoe je donkere modus in kunt stellen.