Inloggen bij uw KE-chain omgeving

Dit is de eerste uitleg en enige kennis van KE-chain is nog niet vereist. Wel heeft u een mail ontvangen met inloggegevens. Zoals in de mail al is aangegeven is er een automatisch wachtwoord gegenereerd en dient u deze direct aan te passen bij de eerste keer inloggen. Hoe u inlogt bij KE-chain is hieronder uitgelegd.

Inloggen

Via de mail heeft u een link ontvangen waarin vermeld staat dat er een account voor u is aangemaakt. Volg deze link of zoek op https://<<organisatie>>.ke-chain.com en u zult een vergelijkbaar scherm zien als hieronder, met eigen logo en achtergrond.

Login door uw mailadres in te vullen met door u opgegeven wachtwoord. Als de gegevens juist ingevuld zijn klikt u op login en komt u terecht op de Home pagina. Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u op forgot password klikken.

Login pagina KE-chain

Mocht u geen toegang hebben tot KE-chain, neem dan contact op met de key-user van uw organisatie. Het kan zijn dat deze persoon u nog niet correct heeft toegevoegd. Bij problemen kan de key-user contact opnemen met ons via de Servicedesk.

Vraag: Ik krijg geen e-mail wanneer ik op "Forgot password" klik?

Wij sturen een e-mail naar het door u (of jullie key-user) opgegeven adres. Afhankelijk van de instellingen van jouw e-mail applicatie kan de mail in de spam folder terecht komen. Controleer deze dus goed.

Ga door naar het volgende onderwerp: Navigeren door de home-pagina