Voorwaarden:

Dit is de eerste uitleg en verwacht is dat u nog niet beschikt over enige kennis van KE-chain. Wel heeft u een mail ontvangen met inloggegevens. Zoals in de mail al is aangegeven is er een automatisch wachtwoord gegenereerd en dient u deze direct aan te passen bij de eerste keer inloggen. Hoe u inlogt bij KE-chain is hieronder uitgelegd.

Inloggen

Via de mail heeft u een link ontvangen waarin vermeld staat dat er een account voor u is aangemaakt. Volg deze link of zoek op [naam organisatie].ke-chain.com en u zult een vergelijkbaar scherm zien als hieronder, echter gepersonaliseerd voor uw organisatie.

In de bovenste balk vult u uw mailadres in dat is aangemeld bij KE-chain. Als de gegevens juist ingevuld zijn klikt u op “LOGIN” en komt u terecht op de “HOME” landingspagina.

Mocht u geen toegang hebben tot KE-chain, neem dan contact op met de key-user van uw organisatie. Het kan zijn dat deze persoon u nog niet correct heeft toegevoegd. Bij problemen kan de key-user contact opnemen met ons via Service Desk - Jira Service Management (atlassian.net).

Ga door naar het volgende onderwerp: Navigeren door de home-pagina

FAQ:

Ik krijg geen e-mail wanneer ik op "Forgot password" klik?

Wij sturen een e-mail naar het door u (of jullie key-user) opgegeven adres. Afhankelijk van de instellingen van jouw e-mail applicatie kan de mail in de spam folder terecht komen. Controleer deze dus goed.