Skip to main content
Skip table of contents

2.4 Wat te doen bij vragen/problemen

In deze uitleg wordt ingegaan op het afhandelen van vragen en/of problemen. Per organisatie kan deze flow afwijken, dus het is verstandig om dit initieel te controleren bij uw key-user.

Raadpleeg een directe collega

Er is niemand die u beter op weg kan helpen met het werken in KE-chain als een directe collega van u die ook met KE-chain werkt. De reden hiervoor is dat deze persoon zeer waarschijnlijk dezelfde type formulieren aan het invullen is en ook dezelfde rechten heeft. Mocht een directe collega niet in de buurt of beschikbaar zijn, lees dan verder.

Raadpleeg de knowledge base

De online KE-chain knowledge base bestaat onder andere uit de knowledge base. Dit is waar u zich nu ook bevindt en is hét centrale punt voor al uw vragen omtrent KE-chain. Per gebruikerstype zijn modules opgesteld met daarin de meest bekende thema’s en uitwerkingen. Selecteer daarom de voor u bestemde module en kijk per onderwerp of uw vraag beantwoord is. Als dit niet het geval is, is het verstandig om contact op te nemen met de key-user.

Raadpleeg de key-user

Binnen uw organisatie is er minimaal één persoon aangewezen als key-user voor KE-chain. Deze persoon heeft toegang tot alle onderdelen van KE-chain. Hierdoor kan deze persoon altijd op afstand even meekijken om te achterhalen of het probleem of de vraag direct opgelost kan worden.

In sommige gevallen kan de key-user niet direct assistentie verlenen. De key-user zal eerst zelf controleren op de knowledge base of hetgeen dat niet begrepen wordt of niet werkt ook daadwerkelijk niet terug te vinden is. Als het inderdaad niet terug te vinden is, zal de key-user de volgende stap inzetten.

Aanmaken van een service-ticket (door key-user)

Naast de knowledge base heeft KE-chain ook een support optie in de vorm van service-tickets. Dit is een functionaliteit die gebruikt wordt om vragen te stellen aan de project engineers van KE-chain, ook wel het support team. Deze personen streven ernaar om binnen een halve werkdag reactie te geven op uw vraag. Aan de hand van deze tickets zal ook de knowledge base uitgebreid worden. Denk ook aan een FAQ-sectie per module (de veelgestelde vragen per onderwerp onder elkaar).

U kunt via onderstaande link bij de service desk terecht: Service Desk KE-chain.

Spoed/noodgeval

Bij grotere problemen, onder de categorie spoed of noodgeval, kan altijd direct contact opgenomen worden met het support team van KE-chain. Dat kan via +31 (0)15 711 1103.

Ga direct naar de volgende module: 3. Werken als hoofdlid

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.