Gefeliciteerd! U bent ingelogd op de KE-chain home-pagina van uw organisatie. Deze toelichting is bedoeld om u wegwijs te maken op deze landingspagina. Vanuit hier gaat u kunnen navigeren door KE-chain en is tevens de pagina waar u terechtkomt als u linksboven op het logo klikt.

Het topmenu is de bovenste gekleurde balk die u ziet. Hier zijn een aantal iconen en daarbij horende functies te vinden. Hieronder zijn deze uitgelegd.

Linksboven vindt u het logo van uw organisatie. Via dit logo kunt u altijd direct terugkeren naar de landingspagina, vanaf nu ‘Home’ genoemd.

Via deze knop krijgt u een overzicht van alle formulieren in alle projecten. Dit zijn zowel de formulieren die nog ingevuld moeten worden als de formulieren die al in een verdere status zitten (na het invullen kan deze bijvoorbeeld bij een status ‘controleren' of ‘afronden’ zitten). Op deze manier krijgt u dus inzicht over de actuele status van een formulier dat aan u is/was toegewezen.

Voor verdere toelichtingen over het werken van formulieren (als lid) zie: 2.2 Werken met formulieren

Via het vraagteken-icoon komt u terecht bij onze support-pagina terecht. Vanuit hier kunt u naar de handleidingen gaan, oefenmaterialen vinden en service-tickets aanmaken.

Op het moment dat er een formulier wordt toegekend aan uw profiel zal u zowel een mail ontvangen als een melding bij dit icoon. Als u hierop klikt kunt u alle meldingen onder elkaar zien.

Via deze knop komt u bij de instellingen van uw account. Hier kunt u bijvoorbeeld het wachtwoord of de ingestelde taal wijzigen. Via deze optie is ook inzichtelijk welke andere personen deel uitmaken van uw team.

Via deze knop kunt u uzelf uitloggen bij KE-chain.

Het zijmenu zit aan de linkerkant van uw scherm en kent ook een aantal opties. Hieronder zijn deze uitgelegd.

Via de knop ‘Projecten’ komt u op de pagina waar alle projecten weergeven zijn waar u aan toe gewezen bent. Er staat een automatische filter ingesteld op ‘Actieve projecten’ (zie de oranje balk rechts). Als een project niet meer gebruikt wordt en op inactief is gezet zal deze dus niet automatisch zichtbaar zijn.

Naast de filter is een zoekveld te zien met de benaming ‘Typ om te zoeken’. Deze zoekfunctie kan gebruikt worden om een specifiek project op te zoeken op naam.

Ook is er een knop ‘Toevoegen’ te zien onder ‘Projecten overzicht’. Via deze knop kunnen nieuwe projecten aangemaakt worden (afhankelijk van uw rol/gebruikerstype).

Ga door naar het volgende onderdeel: Vinden van formulieren (lid)