2.3 Werken met telefoon/tablet

KE-chain werkt via uw webbrowser, dit heeft als voordeel dat u nooit iets hoeft te instaleren. U kunt KE-chain gebruiken in elke moderne webbrowser zoals Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox of Microsoft Edge. Hieronder vind u informatie werken op elk device.

KE-chain op elk device

KE-chain past zich automatisch aan per toestel op de schermgrootte. Zo kunt u altijd optimaal werken. Hieronder zie je twee voorbeelden van dezelfde pagina op verschillende toestellen. Op de desktop is het zijmenu standaard uitgeklapt, op tablet is deze ingeklapt en op mobiel is het zijmenu verborgen in het topmenu.

KE-chain weergave van het projectenoverzicht op mobiel (links), tablet (midden) en desktop (rechts)

KE-chain weergave van een formulier op mobiel (links), tablet (midden) en desktop (rechts)

KE-chain snelkoppelingen

We raden je aan om een snelkoppeling te maken naar KE-chain om alle toestellen waarmee u werkt met KE-chain. Zie de volgende pagina met instructies:Hoe maak ik van KE-chain een "app" op mijn mobiel of tablet .

Tips voor mobiel werken

Verder is het belangrijk om met tablet of mobiel altijd gebruik te maken van een recent model met 4G verbinding. Daarnaast is het belangrijk dat u altijd de laatste updates uitvoert van toestel en browser. Voor meer informatie over ons advies omtrend tablets kunt u de volgende pagina bekijken: Welke tablet kan ik het beste gebruiken?