Projecten opstarten (importeren van …)

Leidinggevende gebruikers kunnen de projectstructuur inrichten van een project.

Bekijk deze pagina voor instructievideo’s!

Sjablonen inrichten

De basis van de projectstructuur wordt gedaan door de mogelijke formulieren in het project beschikbaar te maken door de sjablonen in het project beschikbaar te hebben. De sjablonen kan je in het project aanmaken of importeren vanuit een catalogus of ander project. Meer informatie over het werken met sjablonen vind je hier.

Als je sjablonen hebt aangemaakt in je project kan je op basis daarvan formulieren aanmaken.

Contexten inrichten

De projectstructuur van de formulieren wordt aangebracht met contexten. Deze contexten kan je zelf volledig bepalen. Het werken met contexten wordt hier verder uitgelegd.

Als je contexten hebt aangemaakt in je project kan je op basis daarvan formulieren structureren.

Projectteam toevoegen

Het project team werkt met de formulieren. De teamleden moeten toegevoegd zijn in het project voordat je formulieren kan toekennen aan deze gebruikers. Het team kan je inrichten onder het beheer van het project.

Als je gebruikers aan het team hebt toegevoegd kan je op basis daarvan formulieren toekennen.

Formulieren klaarzetten

Voor het aanmaken van formulieren dienen de sjablonen in het project beschikbaar te zijn. De contexten en gebruikers zijn optioneel.

Voor het aanmaken van formulieren dienen de sjablonen in het project beschikbaar te zijn. Zorg dat de juiste sjablonen geïmporteerd zijn, de juiste contexten en gebruikers zijn toegevoegd, zodat je kan beginnen met het werk voorbereiden. De contexten en gebruikers zijn optioneel en kunnen ook later toegevoegd en aangepast worden.

Door gebruik te maken van de bulk toevoegen en toewijzen functionaliteit kan je eenvoudig je project voorbereiden.