Meerdere bijlagen eigenschap

Naast het configureren van een bijlage eigenschap is het ook mogelijk om een meerdere bijlage eigenschap te configureren. Dit heeft als voordeel dat je onbeperkt bijlagen in één veld kunt toevoegen. Deze eigenschap is te configureren in zowel een formulieren widget als tabel widget.

Visualisatie van een meerdere bijlage eigenschap

Een meerdere bijlage eigenschap kan geconfigureerd worden in een formulieren widget of tabel widget. De standaardweergave is als volgt in een formulieren widget:

Meerdere bijlage eigenschap in een formulieren widget

Voeg nieuwe afbeeldingen toe door op het plus-symbool te kliken. Afhankelijk van het device kun je bestanden slepen (op pc) of selecteren via foto bibliotheek (tablet of telefoon) of direct een foto nemen met de camera (tablet of telefoon). Voor meer informatie zie: Hoe werkt een bijlage eigenschap? .

Toevoegen van bijlagen

Door te klikken op een thumbnail, kun je alle bijlagen zien in een galerij. Hier is het ook mogelijk om een afbeelding te bewerken of verwijderen

De galerij weergave van een meerdere bijlage eigenschap.

Meerdere bijlage eigenschap configureren

Bij het configureren van een nieuwe widget kun je een handtekening eigenschap toevoegen met de volgende stappen:

1. Voeg een widget toe

2. Selecteer een onderdeel (of voeg een nieuw onderdeel toe)

• In het geval van een formulieren widget, selecteer het bovenliggende sjabloononderdeel, of selecteer een onderdeel met hoeveelheid precies één.

• In het geval van een tabel widget: selecteer een onderdeel met hoeveelheid nul of meer

3. Voeg een eigenschap toe.

1. Geef de eigenschap een naam

2. Selecter type “Meerdere bijlagen”

3. Optioneel: selecteer aanvullende opties zoals bestandsextensie, max grootte, weergave (voor meer informatie over deze opties zie: Hoe werkt een bijlage eigenschap? .

4. Bevestig met eigenschap toevoegen.

Voeg een “Meerdere bijlage eigenschap” toe via Gegevens verstrekken.

4. Configureer widget. Bij een tabel widget zorg ervoor dat je bij Styling thumbnails tonen aanzet. Zie onderstaande afbeelding:

Configureer ‘toon thumbnails’ bij een tabel widget.

Instructievideo