Skip to main content
Skip table of contents

Catalogi

In KE-chain kan jij en je team samen aan de catalogus werken. De catalogus van een project werkt hetzelfde als de bedrijfscatalogus.

Een catalogus is een project waarin het beheren van sjablonen centraal staat. Elke catalogus is volledig los in te richten en bestaat uit een collectie sjablonen. Welke sjablonen dat zijn, bepaal je volledig zelf. Deze sjablonen gebruik je voor het maken van formulieren. De sjablonen kan je structureren met contexten. Deze contexten worden gekopieerd als het sjabloon wordt gekopieerd naar een project. Voorbeelden van contexten zijn locatie, werkpakket, periode en nog veel meer.

De sjablonen kan je kopiƫren uit een catalogus naar een andere catalogus, bijvoorbeeld naar die van een project. De gebruiker die het sjabloon wilt kopiƫren moet toegang hebben tot catalogus en project. De rollen in het beheerteam van de catalogus kan je zelf bepalen. Alle informatie wordt realtime met alle teamleden gedeeld. Iedereen kijkt dus altijd naar de laatste versie. Iedereen in het team kan altijd meekijken met alles in de catalogus.


Catalogus menu

Het catalogus menu bestaat uit verschillende onderdelen. Wat een gebruiker kan zien is afhankelijk van de rol van de gebruiker.

De sjablonen, contexten en workflows in een catalogus zijn identiek aan die van een project

Catalogus menu zichtbaarheid

Lid

Hoofdlid

Leidinggevende

Dashboard

X

X

X

Sjablonen

X

Contexten

X

Workflows

X

Beheer

X

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.