Landingspagina

Home is de landingspagina voor alle gebruikers in het team. 

Topmenu

Het topmenu is voor alle gebruikers altijd zichtbaar.

Via het logo navigeer je altijd direct terug naar home.

Formulieren

Via formulieren krijg je een overzicht van al jouw formulieren in alle projecten. Dit zijn de nieuwe formulieren. De oude formulieren vind je terug onder taken.

Taken

Via taken krijg je een overzicht van al jouw formulieren in alle projecten. Dit zijn de oude formulieren. De nieuwe formulieren vind je terug onder formulieren.

Projecten

Via projecten krijg je een overzicht van al jouw projecten. Dit zijn zowel de projecten als de catalogi.

(question) Knowledge base

Via de knowledge base kom je in deze http://support.ke-chain.com terecht.

Gebruikersprofiel

Via je gebruikersprofiel kan je de instellingen van je account aanpassen; wachtwoord aanpassen, taal aanpassen. Daarnaast kan je zien wie er bij jou in het team zit.

Logout

Uitloggen van de applicatie.

Zijmenu

Het zijmenu geeft een overzicht van de projecten en catalogi. Afhankelijk van de rol van de gebruiker in de landingspagina ziet de gebruiker een ander zijmenu.

Zijmenu zichtbaarheid

Lid

Hoofdlid

Leidinggevende

Projecten

X

X

X

Catalogi

X

X

Beheer

X

Projecten

De projecten zijn een overzicht van de actieve projecten. Het is mogelijk om de afgesloten projecten ook te bekijken via de filter aan de bovenzijde van de tabel.

Afhankelijk van de rol van de gebruiker in de home omgeving is de gebruiker in staat om nieuwe projecten aan te maken. Zie beheer voor meer informatie over de rol van de gebruiker.

Catalogi

De catalogi zijn een overzicht van de actieve catalogi. Het is mogelijk om de afgesloten catalogi ook te bekijken via de filter aan de bovenzijde van de tabel.

Afhankelijk van de rol van de gebruiker in de home omgeving is de gebruiker in staat om nieuwe catalogi aan te maken. Zie beheer voor meer informatie over de rol van de gebruiker.

Beheer

In beheer kan het volgende worden ingesteld:

  1. Algemene gegevens aanpassen van de home omgeving

  2. Toegang verlenen aan de home omgeving en rechten toekennen. Afhankelijk van de rol van de gebruiker mag de gebruiker projecten en catalogi aanmaken