Projecten

In KE-chain kan jij en je team samen aan project werken. De rollen in het project team kan je zelf bepalen. Alle informatie wordt realtime met alle teamleden gedeeld. Iedereen kijkt dus altijd naar de laatste versie. Iedereen in het projectteam kan altijd meekijken met alles in het project. De rest hangt af van de rol van de gebruiker in het project.

Elk project is volledig los in te richten en bestaat uit een collectie formulieren. Welke formulieren dat zijn, bepaal je volledig zelf. Deze formulieren maak je op basis van sjablonen. De sjablonen kan je kopiƫren uit de algemene catalogi en ook direct uit de catalogus van andere projecten.

De formulieren kan je structureren met contexten. Deze contexten zijn project-specifiek en kan je gebruiken voor bijvoorbeeld een locatie, werkpakket, werkperiode en nog veel meer.

Project menu

Het project menu bestaat uit verschillende onderdelen. Wat een gebruiker kan zien is afhankelijk van de rol van de gebruiker.

De sjablonen, contexten en workflows in een project zijn identiek aan die van een catalogus.

Project menu zichtbaarheid

Lid

Hoofdlid

Leidinggevende

Dashboard

X

X

X

Formulieren

X

X

X

Rapportage

X

Sjablonen

X

Contexten

X

Workflows

X

Beheer

X