Vinden van projecten en catalogi

Catalogus vinden

Catalogi worden beheerd vanuit de Home omgeving. Via het logo links boven, navigeer naar de Home omgeving. Klik vervolgens via het zij-menu naar het Catalogi overzicht.

Binnen het catalogi overzicht navigeer je naar de aan jou toegewezen catalogus. De naam van de catalogus bevat vaak de naam van een discipline. Binnen een catalogus kom terecht op het dashboard.

Aanmaken van sjablonen

Vanuit de startpagina, navigeer naar sjablonen. Het is ook mogelijk om ten alle tijden binnen een catalogus naar het sjablonen overzicht te navigeren vanuit het zij-menu.

Zie voor meer informatie aanmaken van sjablonen.