Landingspagina

Home is de landingspagina voor alle gebruikers in het team.

Landingspagina van uw KE-chain omgeving

Topmenu

Het topmenu is voor alle gebruikers altijd zichtbaar.

Via het logo navigeer je altijd direct terug naar Home .

Formulieren

Via de knop Formulieren krijg je een overzicht van al jouw Formulieren over alle projecten.

Projecten

Via Projecten krijg je een overzicht van al jouw Projecten . Dit zijn zowel de projecten als de catalogi.

Gebruikersprofiel 👤

Via Mijn Profiel kan je de instellingen van je account aanpassen; wachtwoord aanpassen, taal aanpassen; tijdszone aanpassen; en een profielfoto uploaden. Daarnaast kan je zien wie er bij jou in het Team zit.

Hulp (question)

Via Hulp kom je in deze http://support.ke-chain.com terecht.

Weergave 🌗

Via Weergave kunt u wijzigen tussen de apparaatmodus, donkere modus of lichte modus.

Logout🚪

Uitloggen van de applicatie.

Zijmenu

Het zijmenu geeft een overzicht van de Projecten en Catalogi. Afhankelijk van de rol van de gebruiker in de landingspagina ziet de gebruiker een ander zijmenu.

Zijmenu zichtbaarheid

Lid

Hoofdlid

Leidinggevende

Projecten

X

X

X

Catalogi

X

X

Beheer (project)

X

Projecten

De Projecten zijn een overzicht van de actieve projecten. Het is mogelijk om de afgesloten projecten ook te bekijken via de filter aan de bovenzijde van de tabel.

Afhankelijk van de rol van de gebruiker in de home omgeving is de gebruiker in staat om nieuwe projecten aan te maken. Zie Beheer voor meer informatie over de rol van iedere gebruiker.

Catalogi

De Catalogi zijn een overzicht van de actieve catalogi. Het is mogelijk om de afgesloten catalogi ook te bekijken via de filter aan de bovenzijde van de tabel.

Afhankelijk van de rol van de gebruiker in de home omgeving is de gebruiker in staat om nieuwe catalogi aan te maken. Zie Beheer voor meer informatie over de rol van iedere gebruiker.

Beheer

In Beheer kan het volgende worden ingesteld:

1. Algemene gegevens aanpassen van de home omgeving

2. Toegang verlenen aan de home omgeving en rechten toekennen. Afhankelijk van de rol van de gebruiker mag de gebruiker projecten en catalogi aanmaken