4.2 Werken als leidinggevende - Workflows

In deze module worden Workflows uitgelegd. Een workflow bestaat uit statussen en transities (overgangen). De volgende onderwerpen worden in deze module uitgelegd:

• Het toevoegen van een workflow

• Het toevoegen van statussen

• Het beheren van transities tussen statussen en de verschillende mogelijkheden

• Het activeren van een workflow

Instructievideo werken met workflows

In de video kunt u gebruik maken van de hoofdstukken om snel te navigeren naar een specifiek onderwerp.

Handleidingen

Voor uitgeschreven ondersteuning met betrekking tot workflows, zie: Werken met workflows