Welke tablet kan ik het beste gebruiken?

Hieronder geven we tips over welke tablet je het best kunt gebruiken.

Algemene richtlijne voor het aanschaffen van een tablet:

• Een recente tablet (iOS 2021- en 2023-modellen of Android 10 en later) werkt beter omdat deze meer rekenkracht heeft;

• Een 4G mobiel internetmodem is belangrijk om onderweg verbinding te hebben;

• We raden een schermgrootte van ongeveer 10 "(24,5cm) aan voor de beste ervaring tegen draagbaarheid;

• We raden aan om een extra robuuste en waterdichte beschermhoes te kopen;

• Met betrekking tot schijfruimte is er geen voorkeur omdat KE-chain niet veel schijfruimte op de tablet zelf vereist. 64 GB is voldoende genoeg.

Tablets

Brand

Guidelines

Apple iPad

• Elk recent model (2021 en later) van Apple iPad werkt correct.

• Koop een iPad-versie inclusief 4G / LTE ingebouwd om mobiel internet mogelijk te maken via een dataplan. De meeste providers hebben dataplannen voor tablets. Een iPad met een 4G / LTE-module heeft ook een ingebouwde GPS-module. De tablet met alleen wifi heeft zelf geen GPS en heeft een hotspot (via telefoon) nodig om de locatie te bepalen.

Android Tablets

• Zorg ervoor dat u een recent model tablet Android 10 of 11 heeft geïnstalleerd, anders kunt u vertraging oplopen

• Koop een tabletversie inclusief 4G / LTE ingebouwd om mobiel internet mogelijk te

Rugged Cases

We raden aan om een robuuste hoes te gebruiken om uw tablet te beschermen tegen water, vuil en schokken.

Voorbeeld van een rugged case hoes