Hoe maak ik van KE-chain een "app" op mijn mobiel of tablet

Welkom bij de handleiding voor het opslaan van de formulieren app op al jouw apparaten. Hoewel onze app niet direct verkrijgbaar is via de Apple Store of Google Play Store, kun je deze nog steeds gemakkelijk opslaan als een vertrouwde app. Hieronder vind je gedetailleerde instructies voor verschillende apparaten, zodat je met slechts een paar stappen toegang hebt tot de applicatie wanneer je maar wilt!

Inhoud van deze pagina:

Apple

1. Ga met de browser naar de KE-chain website (https://<<mijn-omgeving>>.ke-chain.com) waarvan je een sneltoets wilt maken.

2. Klik in de onderbalk van de browser op het blokje met het pijltje (delen)

3. Je kunt vervolgens kiezen uit o.a. Zet op beginscherm

4. Verander eventueel de naam.

5. Klik op voeg toe

U vindt de sneltoets als icoon terug op uw telefoon.

Zet KE-chain op het beginscherm op Apple

Android

1. Ga naar de KE-chain website (https://<<mijn-omgeving>>.ke-chain.com) waarvan je een sneltoets wilt maken.

2. Klik op de knop rechtsonder in beeld of een soortgelijke knop (drie stippen of een tandwielicoon)

3. Zoek en selecteer de optie Pagina toevoegen aan

4. Kies Startscherm

5. Kies Toevoegen

Installatie KE-chain als app op Android

Als u nu naar uw startpagina terugkeert zie u de nieuwe Sneltoets.

Resultaat van app op startscherm

Met deze eenvoudige stappen kun je snel en gemakkelijk de formulieren app op al jouw apparaten opslaan. Of je nu een Android-gebruiker bent of trouw blijft aan iOS, je hebt binnen de kortste keren toegang tot onze applicatie met slechts een paar tikken. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ondersteuning. We helpen je graag verder!

Lees hieronder verder voor het opslaan van de formulieren app op een computer!

Op een computer

1. Navigeer naar jouw KE-chain website (https://<<mijn-omgeving>>.ke-chain.com) via de Google Chrome browser.

2. Klik op de menu knop (

) in de rechterbovenhoek van de browser.

3. Ga met de muist naar de optie: "More tools"

4. Klik vervolgens op "Create shortcut"

5. Voer een naam in en bevestig met: "Create"

Alternatief is gelijk op het sterretje klikken om KE-chain op te slaan in uw favorieten of bookmarks.

Bookmark maken in de browser (voorbeeld: Google Chrome)