Installeren & Inloggen

De formulieren app is er voor iedere moderne webbrowser en werkt op elk device; telefoon, tablet en computer. Hieronder vind je meer informatie over installatie en inloggen voor de webapplicatie en de mobile app.

Webapplicatie

De webapplicatie werkt met alle devices; telefoons, tablets, laptops en desktops. Je hebt alleen een internetverbinding nodig.

Installeren

Voor het gebruik van de webapplicatie hoef je niets te installeren. Er zijn wel wat tips om het gebruiken van KE-chain makkelijker te maken.

Maak een snelkoppeling op desktop, telefoon of tablet

Sla je wachtwoord op in je wachtwoord manager

Inloggen

Inloggen bij KE-chain werkt volgens een persoonlijke login. Inloggen kan met e-mailadres of gebruikersnaam en het wachtwoord.

1. Navigeer naar jouw KE-chain omgeving: https://<<organisatie>>.ke-chain.com

2. Inloggen kan met e-mailadres of gebruikersnaam en jouw wachtwoord

De eerste keer inloggen / Wachtwoord vergeten

Het wachtwoord kan (opnieuw) ingesteld worden door:

1. Te klikken op de knop: Forgot password.

2. Vul jouw e-mailadres in

3. Wij sturen een e-mail naar het door jou opgegeven adres

4. Klik op de link in de email om je wachtwoord aan te passen

5. Klik op het logo linksboven om bij de login te komen

Na een correcte login kom je als gebruiker terecht op de Home landingspagina.

Check de spam folder als je geen email ontvangt. Als je geen e-mail ontvangt kan je altijd met je beheerder contact opnemen of met onze service desk