Forms app 4.0

Een grote update van KE-chain met daarin geintegreerde Formulieren met workflow en contexten.

Slimmer samenwerken met formulieren

Automatisch doorgeven van formulieren met de workflow

Je geeft eenvoudig formulieren door aan andere teamleden in het project. Als je een formulier afrondt komt die gelijk bij de volgende in keten terecht, bijvoorbeeld om de inspectie uit te voeren of om als 2de lijnscontrole. Uiteraard wordt de volgende op de hoogte gebracht met persoonlijke notificaties.

Formulier doorgeven

Persoonlijke notificaties in de app en in je email

Je weet gelijk of je iets moet oppakken met de nieuwe notificaties. De notificaties krijg je direct in je email en met een klik ben je bij het formulier. In KE-chain heb je een overzicht van alle notificaties. Zo heb je alles in een overzicht bij de hand.

Formulier doorgeven

Makkelijker formulieren vinden

Vind formulieren op locatie, fase, eisen en meer

Vinden van formulieren kan nu ook op basis van wat voor jou relevant is. Nu kan je zoeken op basis van locaties, fasen, objecten, disciplines, werkpakketten, eisen en nog meer. Zo heb je direct de formulieren die voor jou relevant zijn en kan je ze ook nog makkelijker rapporteren.

Formulier doorgeven

Formulieren in een kaart opzoeken

Hoe makkelijk zou het zijn als je formulieren direct in een kaart kan opzoeken? Dat is nu standaard mogelijk met de nieuwe formulieren in KE-chain. Met een klik ben je in het overzicht van de kaart. Daar vind je eenvoudig al jouw formulieren in de buurt.

Formulier doorgeven

Optimaal inrichten van projecten

Projecten en formulieren kan je nu optimaal inrichten

Projecten kan je nu optimaal inrichten. Je kan de projectstructuur volledig aanpassen aan het project. Zo kan je gebruik maken van locaties, fasen, objecten, disciplines, werkpakketten, eisen en nog meer. Werk met KE-chain van eis tot oplevering. Maar je kan ook gewoon alleen losse formulieren gebruiken.

Formulier doorgeven

Koppeling met andere systemen

Met de flexibele inrichting is het ook nog makkelijker om een koppeling te leggen met een ander systeem. Bijvoorbeeld formulieren koppelen aan een eisensysteem of een GIS systeem. Zo kan je bijvoorbeeld formulieren automatisch koppelen met de eisen van de opdrachtgever.

Project formulieren eisen en objecten

Voor meer informatie: Online trainingen