Contexten toevoegen en importeren

Toevoegen van contexten

In het contexten overzicht, bereikbaar via het zijmenu voor leidinggevende gebruikers, kan je de contexten beheren.

Je kan zelf contexten toevoegen en wijzigen. Elke context heeft een naam een groep en een type.

De groep wordt gebruikt om op te filteren in het zoeken naar formulieren of tijdens de rapportage. Er zijn verschillende standaard groepen. Het is niet mogelijk om een eigen groep aan te maken.

Het type een een tekst, tijdsperiode of locatie.

Bulk toevoegen van contexten

Het is ook mogelijk om contexten in bulk toe te voegen, ook via Excel. Voor meer informatie over hoe dit moet ga naar de volgende pagina: Hoe importeer ik contexten vanuit Excel? .