2023-07 Zomerrelease C5P app

Met trots presenteren we de nieuwste versie van de C5P-app! Dankzij de input van het C5P expert team zijn er meerdere waardevolle verbeteringen vanaf nu beschikbaar als je nieuwe initiatieven start.

• Update van de standaard risico en maatregelen

• Meerdere bijlagen tegelijk toevoegen

• Toevoeging van een 'Donkere modus'

149 nieuwe standaard risico's met maatregelen ✅

Het expertteam heeft een volledig geüpdatet standaard risico- en maatregelenlijst opgesteld! In totaal zijn er nu 149 standaard risico’s van verschillende categorieën zoals sleufloos, brede sleuf, lange sleuf, boomwortels, brosse leidingen, drukke ondergrond, heien, damwand en nog veel meer!

Deze lijst is nu in de C5P app beschikbaar. Dit stelt jou in staat om snel en accuraat nieuwe risico- en maatregelplannen op te stellen voor al jouw projecten.

Tijdens de update zijn ook enkele risico’s komen te vervallen en gearchiveerd. De volgende zoektermen zijn toegevoegd in deze update:

• Damwand

• Heien

• Fundatie/ Verzakking/ Bouwwerk

• Springstoffen

De meest recente risico’s en maatregelen zijn enkel te gebruiken in nieuwe initiatieven. Wil je meer weten over hoe je risico’s en maatregelen kunt importeren of gebruiken in het opstellen van een risico en maatregelenplan? Kijk op de volgende pagina: 7.1 Importeren van suggesties voor risico’s en maatregelen

In één keer meer bestanden toevoegen 📂

Met het verbeterde bijlagen veld kun je nu moeiteloos meerdere bestanden tegelijk uploaden! Of het nu gaat om gebiedsinformatie, ontwerpen, risico's, maatregelen, afspraken met derden of schades, met één eenvoudige actie heb je alle bestanden in één keer toevoegen.

Alles staat overzichtelijk bij elkaar. Dit stelt jou in staat om sneller te werken met bestanden en gemakkelijker het overzicht te bewaren.

Je kunt nu meerdere bijlagen toevoegen bij de volgende eigenschappen:

• Bijlage instructie en Bijlage onder onderdeel Afspraak

• Bijlage onder onderdeel Extra Gebiedsinformatie

• Bijlage instructie en Bijlage onder onderdeel Schade

• Bijlage onder onderdeel Afwijkende ligging

• Bijlage instructie onder onderdele Risico oorzaak

Je kunt bestanden direct van de harde schijf (op pc) of foto bibliotheek (mobiel/tablet) invoegen, maar ook via de camera.

Werken met licht en donker 🌙

Ontdek de nieuwe 'Donkere modus' in de C5P-app. Deze past zich automatisch aan aan de instellingen van jouw telefoon of browser. Werk makkelijker in het donker of verminder jouw energieverbruik.

Om gebruik te maken van de ‘Donkere modus’ klik je rechtsboven op jouw profiel. Je kunt op telefoon of tablet ook aangeven dat de app gebruikmaakt van de appraatmodus. De app pakt dan uw toestelinstellingen over indien dit is ingesteld.