2.1 Inloggen

Voer de onderstaande URL op in de webbrowser: https://klo.ke-chain.com

Het resulaat is het inlogscherm van de C5P applicatie (zie afbeelding hieronder). Voer vervolgens de gebruikersnaam (e- mailadres) en wachtwoord in en klik op login.

Inlogscherm C5P http://klo.ke-chain.com

2.1.1 Aanvragen account

Indien je nog geen account hebt voor de C5P applicatie kan je deze aanvragen.

Als grondroerder: De initiatiefnemer dient ervoor te zorgen dat de grondroerder een account krijgt. Dit kan door te vragen bij aannemer wie daar hoofddeelnemer wordt en zorgt dat deze hoofddeelnemer een account krijgt om meerdere deelnemers aan te maken. Initiatiefnemer zorgt voor uitleg aan aannemer. (je moet toch afspraken maken wie wat vult). Initiatiefnemer kan er ook voor kiezen om zelf accounts voor de aannemer aan te vragen.

Als initiatiefnemer: Als initiatiefnemer vraag je een account aan via Ke-chain[1]. Bij deelname aan C5P krijgt elke initiatiefnemer de gegevens van een contactpersoon bij Ke-chain. Met deze contactpersoon kan worden afgestemd wie de hoofddeelnemer wordt. De hoofddeelnemer krijgt de bevoegdheid om voor anderen een account aan te vragen.

Nieuwe initiatiefnemers kunnen zich aanmelden voor een account via C5P programma - Kabel en Leiding Overleg of via de service desk van KE-chain https://ke-works.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/6/group/7/create/10100.

Een account wordt op inactief gezet als het 12 maanden niet is gebruikt.

Als de accountaanvraag is bevestigd (door Ke-chain) ontvang je een e-mail dat je bent toegevoegd. Er is een standaard wachtwoord voor je aangemaakt dat je dient te wijzigen naar een zelf gekozen wachtwoord. Dit doe je door te klikken op “forgot password”.

Als er voor jouw bedrijf al een hoofddeelnemer is, kan de hoofddeelnemer accounts aanmaken voor andere gebruikers binnen hetzelfde bedrijf.

Account aanmaken door hoofddeelnemer

De hoofddeelnemer kan accounts aanmaken via de Beheerfunctie in het hoofdmenu (zie afbeelding hieronder) en vervolgens kiezen voor “Gebruiker aanvragen”.

Beheeroverzicht gebruiker aanvragen