Forms app 3.4

In de Forms app 3.4 zitten enkele verbeteringen in de project templates. Een dashboard op de landingspagina van elk project. Nieuwe opties om een project rapportage mee te maken. Het koppelen van Onderdelen of Objecten aan een of meerdere disciplines.

Een dashboard op de landingspagina van elk project

Het is nu veel makkelijker om in een oogopslag de voortgang van een project te zien met een dashabord widget. Dit dashboard is zichtbaar op de landingspagina van elk project. Men ziet deze landingspagina als men een project aanklikt in het projecten overzicht, of wanneer men op de naam van het project klikt bovenaan het zijmenu vanuit een project.

Het dashboard toont het totaal aantal taken, en het percentage van deze taken dat open of compleet is. Verder is te zien hoeveel taken er achterstallig zijn: taken waarbij de opleveringsdatum gepasseerd is, en de hoeveel taken er niet toegewezen zijn: taken waar geen gebruiekrs aan zijn toegezen.

Nieuwe opties om een project rapportage mee te maken

In deze nieuwe release is het mogelijk om voor een project rapportage de pagina orientatie (staand of liggend) te specificeren. Verder is nu mogelijk om op elke pdf van de projectrapportage de QR code automatisch af te drukken. De QR code is dan zichtbaar op elk pdf op de laatste pagina. Wanneer men de QR code scanned, opent de telefoon of tablet automatisch de debetreffende taak in KE-chain.

Verder is het nu mogelijk om meldingen op te leveren in een project rapportage. Wanneer men meldingen selecteerd, zal er automatisch in de project rapportage een pdf per melding toegevoegd worden in een map "Meldingen".

Het koppelen van Onderdelen of Objecten aan een of meerdere disciplines

Het is nu mogelijk om bij het toevoegen van een onderdeel of object aan te geven voor welke discipline of disciplines dit onderdeel of object gebruikt kan worden. Het specificeren van de gekoppelde discplines kan helpen in het filteren op onderdelen of objecten welke gekoppeld kunnen worden aan formulieren van verschillende disciplines. Handig voor het maken van integrate project rapportages over meerdere disciplines heen in de context van een onderdeel of object!