Skip to main content
Skip table of contents

Beheeromgeving (Admin)

Als je geen ervaring hebt met de beheeromgeving neem contact op met de beheerder of de service desk. Deze pagina is bedoeld voor de key users die uitleg hebben gekregen over de beheeromgeving.

Binnen de applicatie is er een aparte beheeromgeving voor het beheren van de gebruikers en het team. Je komt bij de beheeromgeving via https://<<omgeving>>.ke-chain.com/admin/ .

Beheeromgeving


Beheeromgeving van de applicatie met Teams en Gebruikers

In de beheeromgeving vind je het team en gebruikers die toegang hebben tot de applicatie. Op dit moment is het mogelijk om met een team te werken voor de Forms app.

Als gebruikers met de applicatie willen werken moeten deze drie zaken zijn geregeld.

  1. De gebruiker moet als actieve gebruikers zijn toegevoegd. Dat betekent dat de gebruiker kan inloggen

  2. De gebruiker moet in het team zitten. Dat betekent dat de gebruiker automatisch in de Home project van het team komt bij inloggen.

  3. De gebruiker moet toegang hebben tot het Home project. Dat betekent dat de gebruiker de minimaal lid is van het Home project.

Lees meer bij gebruikers toevoegen hoe je dat doet.

Gebruikers

Gebruiker hebben toegang tot de applicatie. Dat betekend dat ze kunnen inloggen. Deze gebruikers moeten dan wel actief zijn. Inactieve gebruikers hebben geen toegang. Een inactieve gebruiker blijft wel toegewezen aan een formulier of project. Bij het heractiveren van een inactieve gebruiker, zal de toegang weer volledig hersteld zijn.

Gebruikersoverzicht

De gebruikers geven een overzicht van alle gebruikers in de applicatie. Dit zijn zowel de eigen actieve en inactieve gebruikers als de systeem gebruikers die de applicatie zelf gebruikt. Deze systeem gebruikers zijn eenvoudig te herkennen door de naamgeving “KE-node_[nummer]“.

Overzicht eigen gebruikers

Als je een overzicht wil zien van je eigen gebruikers kan dit door de “verborgen systeem gebruikers“ uit te schakelen door aan de rechterzijde in de filters “Op actief“ op “Ja“ te zetten en “Op verborgen systeem gebruiker“ op “Nee“ te zetten.

Teams

Met het team regel je dat de gebruikers op het Home project terechtkomen als ze inloggen. Standaard is er een team beschikbaar en dienen alle gebruikers aan het team te zijn toegekend.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.