5. Werken als key-user

Deze pagina is opgesteld voor key-users van KE-chain. De key-user is verantwoordelijk voor de algemene inrichting en beheer van de KE-chain omgeving voor de gehele organisatie. Een aantal onderwerpen die bij deze rol horen zijn:

• Het volgen van trainingen tijdens de onboarding fase

• Het bepalen van de inrichting van projecten en catalogi

• Het trainen en begeleiden van collega’s voor het gebruik van de applicatie

• Het beheren van gebruikers en licenties

• Het terugkoppelen van feedback en wensen van de gebruikers naar de customer success afdeling

• Het delen van de updates van de applicatie met de andere gebruikers

• Ondersteuning opvragen

Voor alle vragen, problemen of verzoeken bij het gebruik van KE-chain verwijzen we graag door naar de KE-chain servicedesk. Een medewerker van KE-chain zal contact met u opnemen om u verder te helpen. De meest voorkomende tickets die worden aangemaakt zijn gericht op:

• Het aanvragen van nieuwe gebruikers

• Het wijzigen van logo’s, afbeeldingen of standaard thema’s (kleuren) van de applicatie

• Het melden van problemen (bugs), wensen (feature requests) of ondersteuning (support)