Online training (video's)

Welkom bij de online trainingen voor het werken met C5P! In onderstaande introductievideo wordt uitgelegd hoe de app werkt aan de hand van een oudere versie (17-08-2021). Inmiddels zijn er verschillende updates gedaan en kan het zijn dat de huidige versie wat afwijkt van het voorbeeld in deze video.

De volgende pagina’s kennen nog meer instructievideo’s voor het werken met de C5P. Hierin is te zien hoe gemakkelijk het is om aan de hand van deze applicatie de CROW500 te borgen.

Ga snel naar: