Is er een soort hulpfunctie in de app, die je verder kan helpen met eenvoudige vragen?

Er is een knowledge base met instructievideo’s en er is een uitgebreide handleiding. Als je nieuwe gebruiker bent geworden van de applicatie zal je een welkomstmail ontvangen met daarin handige informatie over het gebruik van de app.

Als jouw vragen onbeantwoord blijven kan je altijd contact opnemen via de service desk van KE-chain. Inhoudelijke vragen over de CROW500 zullen gedeeld worden met het expertteam. Vragen over de werking van de applicatie zullen beantwoord worden door een medewerker van KE-chain.