Een nieuwe Catalogus kan aangemaakt worden door de beheerder (zie: Rollen en type gebruikers) vanuit de Home omgeving. Elke catalogus geeft een discipline expert de mogelijkheid om sjabloon formulieren aan te maken. Het is mogelijk om meerdere catalogi in de digitaal keuren aan te maken, afhankelijk van de verschillende disciplines waarin een bedrijf actief is. Door het volgen van de volgende stappen wordt uitgelegd hoe een catalogus aangemaakt kan worden en hoe deze gearchiveerd kan worden.

Ga naar home en navigeer naar catalogi overzicht

Nieuwe catalogi worden beheerd vanuit de Home omgeving. Via het logo links boven, navigeer naar de Home omgeving. Vanuit home, navigeer naar het catalogi overzicht  via het zij-menu. 

Op het catalogi overzicht zie je de lijst met actieve catalogi.

Voeg catalogus toe

Geef voor de nieuwe catalogus een naam op en upload een banner afbeelding. Deze afbeelding wordt gebruikt om de catalogus te visualiseren in de inrichting van projecten (zie: Inrichten discipline). Bevestig het aanmaken van de nieuwe catalogus, door rechtsonder het script Toevoegen uit te voeren. Na het aanmaken van de nieuwe catalogus, keer Terug naar het catalogi overzicht.

Vanuit het catalogi overzicht is de nieuwe catalogus te vinden.

Het archiveren van een catalogus

Het archiveren van een catalogus kan op dezelfde manier als het archiveren van een project: Zie: Project aanmaken en archiveren

Gerelateerde artikelen