De meeste gebruikers werken via de taken en de taakverdeling. De taken geven jou als gebruiker een snelkoppeling naar de open taken die aan jou zijn toegekend. De status van de taak houden we automatisch voor je bij. Als je een taak afrond komt deze taak niet meer voor in de lijst met open taken. Zo houdt je overzicht over het werk waar je mee bezig bent en het werk dat je nog moet doen.

Ga naar het juiste project

In de team home omgeving selecteer het project in de lijst met projecten .

Ga naar taken in het project

In de project omgeving kom je bij de taken via

1. De taken tegel in het project home

2. Via het project menu aan de zijkant en klik op taken

Vind de juiste taak

In de takenlijst selecteer de juiste taak op basis van de naam van de taak.

• Als je deze niet kan vinden zoek dan naar de taak via het zoeken rechtsbovenin.
  • Met de selecties bovenin kan je de gesloten taken terugvinden en alle taken in het project doorzoeken.

De naam van elke taak is alsvolgt opgebouwd: "Sjabloon" - "Onderdeel" - "Object" (#) - "Fase"

Invullen van een taak

Nu kan je de informatie invullen van de taak.

Indien informatie verplicht is of niet voldoet aan de eisen zie je bij de informatie staan

Bijhouden van status van een taak

Tijdens het werken aan een taak wordt bijgehouden of alles is ingevuld. Deze voortgang kan je aan de bovenkant live zien veranderen.

Indien een formulier verschillende fasen heeft zie je deze direct onder de voortgang staan.

Afronden van een taak

Indien je tevreden bent met de informatie in de taak kan je deze afronden door rechts bovenin op Open te klikken en deze veranderen naar Complete.