Voor het gebruik van de digitaal keuren applicatie "in het veld" door uitvoerders (zie Registraties en meldingen doen) is het gebruiken van een tablet gewenst. Hieronder geven we tips over welke tablet je het best kunt gebruiken.

De digitaal keuren applicatie is gemaakt op het platform KE-chain. KE-chain is een webapplicatie die werkt in alle moderne browsers met JavaScript support. Alle moderne tablets bieden deze type browsers.

Algemene richtlijne voor het aanschaffen van een tablet:

• Een recente tablet (iOS 2017- en 2018-modellen of Android 7 en later) werkt beter omdat deze meer rekenkracht heeft;
  • Een 4G mobiel internetmodem is belangrijk om onderweg verbinding te hebben;
  • We raden een schermgrootte van ongeveer 10 "(24,5cm) aan voor de beste ervaring tegen draagbaarheid;
  • We raden aan om een extra robuuste en waterdichte beschermhoes te kopen;
  • Met betrekking tot schijfruimte is er geen voorkeur omdat KE-chain niet veel schijfruimte op de tablet zelf vereist. 32 GB is voldoende genoeg.

Tablets

BrandExamplesGuidelines
Apple iPad

Apple iPad

Apple iPad pro

• Elk later model (2016 en later) van Apple iPad werkt correct.

• Koop een iPad-versie inclusief 4G / LTE ingebouwd om mobiel internet mogelijk te maken via een dataplan. De meeste providers hebben dataplannen voor tablets. Een iPad met een 4G / LTE-module heeft ook een ingebouwde GPS-module. De tablet met alleen wifi heeft zelf geen GPS en heeft een hotspot (via telefoon) nodig om de locatie te bepalen.

Android Tablets

Samsung Android Tablets eg:

• Samsung Galaxy Tab A series 10.5 inch Wifi + 4G 32GB
  • Samsung Galaxy Tab S series 9,7 inch 32GB Wifi + 4G
  • Samsung tablet Active Series 8 inch ruggedised Wifi + 4G

• Zorg ervoor dat u een recent model tablet Android 6, 7 of 8 heeft ge├»nstalleerd, anders kunt u vertraging oplopen

• Koop een tabletversie inclusief 4G / LTE ingebouwd om mobiel internet mogelijk te maken via een dataplan. De meeste providers hebben dataplannen voor tablets.

Een tabletcomputer is minder krachtig dan een pc of laptop, daarom kunt u langere laadtijden ervaren voor grotere KE-chain-formulieren met veel gegevens.

Rugged Cases

We raden aan om een robuuste hoes te gebruiken om uw tablet te beschermen tegen water, vuil en schokken.

Onze klanten hebben goede ervaring met robuuste koffers van het merk Otterbox

Hun Defender reeks van cases zijn beschikbaar voor iPad en Samsung Tablets