Wanneer je klikt op Details wijzigen in een sjabloon/formulier, kun je de start en einddatum wijzigen en de toegewezen gebruikers (zie: Taken toekennen aan gebruikers). In het lijstje van eigenschappen staat echter ook Tags. Wat moet ik hier mee doen als voorbereider.

Op dit moment worden tags alleen gebruikt in de digitaal keuren module om automatisch labels toe te voegen aan formulieren en sjablonen, zodat deze in taken lijsten getoond kunnen worden. Het is mogelijk om zelf Tags toe te voegen, zodat je op taken kunt filteren in de Taken - widget