Een project is de omgeving in digitaal keuren waarin het werken met formulieren, opleveren en inrichting van uit te voeren keuringen centraal staat. Een project is altijd te herkennen aan het symbool .

Functionaliteiten binnen een project

In een project komen meerdere gebruikers samen Uitvoerders, Werkvoorbereiders, Project discipline experts (zie: Rollen en type gebruikers).

UitvoerdersWerkvoorbereidersProject discipline experts

Basis navigatie

In Figuur 1 is de basis navigatie binnen een Project te zien. Een gebruiker komt altijd op de pagina met snelkoppelingen terecht wanneer hij/of zij vanuit Home komt. Via de snelkoppelingen pagina kan genavigeerd worden naar: Mijn taken, Voeg formulier toe en Voeg melding toe. Via de taken lijst kan een uitvoerder gelijk aan de slag met het invullen van aangemaakte formulieren.

Via de sidebar kan binnen een project genavigeerd worden naar de overige pagina's binnen een Project:

• Project landingspagina: Deze is te herkennen aan de naam van het project. Via de landingspagina zijn de meest voorkomende functionaliteiten voor uitvoerders te bereiken.
  • Taken en taakverdelingWerken met taken. De taakverdeling geeft via een boomstructuur het volledige digitale oplever dossier weer. Daarnaast kan de taakverdeling gebruikt worden om teamleden toe te kennen aan taken, bijhouden van voortgang en het beheren van planning.
  • Meldingen: Geeft toegang tot de pagina om Meldingen en acties beheren binnen het project.
  • Inrichting: Het aanmaken van een werkverdeling d.m.v. beheren van onderdelen, objecten, sjablonen en formulieren. Zie: Inrichten discipline.
  • Rapportage: Het automatisch genereren van opleverrapporten voor het gehele project of een deel ervan. Zie: Opleveren van project rapportages.
  • Beheer: Het toevoegen van gebruikers aan het project team; Het beheren van onderliggende data aan het project zoals: disciplines, data sjablonen, project catalogus formulieren en scripts.