Na het invullen van een registratie formulier wil je als uitvoerder tussentijds opleveren. Dit kan door de individuele taken van een formulier te exporteren naar een pdf. Deze pdf kan vervolgens verzonden worden naar collega's. Ook is het mogelijk om een taak te delen met collega's. Via de volgende stoppen wordt uitgelegd hoe je als uitvoerder registraties kan opleveren.

Het exporteren van een registratie als pdf

1. In een taak navigeer rechtsboven naar het menu (aangegeven met )

2. Via het menu dat openklapt, selecteer Downloaden PDF.

3. Op de tablet opent een dialoog welke het mogelijk maakt om een PDF via de mail te ontvangen door te klikken op Export aanvragen. Alle afbeeldingen welke opgenomen zijn in de registratie worden automatisch in de pdf bijgevoegd. Bij afwijkende registratie formulieren, met bijvoorbeeld grote tabellen, is het mogelijk om de papiergrootte (A0, A1, A2, A3, A4 & Automatisch) en oriĆ«ntering van de pagina van staand naar liggend aan te passen.

4. Op een pc is het mogelijk om de pdf gelijk te downloaden, wanneer gekozen word om geen afbeeldingen op te nemen in de PDF.

Het delen van een taak

1. Het mogelijk om in een taak via het menu rechtsboven (aangegeven met ) een taak via een link direct te delen met een collega.