Voor de projectmanager (zie Rollen en type gebruikers) is het beheren van meldingen en acties nuttig om ongeplande werkzaamheden af te handelen. Meldingen kunnen aangemaakt worden via tablet/pc, maar ook via de Meldingen app (Companion app). In beide gevallen kunnen de meldingen centraal beheerd worden met de digitaal keuren applicatie.

Met de volgende stappen wordt uitgelegd hoe een melding gekoppeld kan worden aan een actie, en hoe deze actie is te verwerken.

Navigeer naar Meldingen

Via het zij-menu, navigeer naar meldingen . Hier vind je het meldingen overzicht. Vanuit hier kan je ene melding toevoegen (zie: Melding doen met de web app), wijzigen (koppelen aan objecten, onderdelen) en verwijderen.

In het voorbeeld hieronder, zie je dat er geen acties gekoppeld zijn, door hete lege vak onder "Status acties". Om een actie aan te maken, navigeer via de navigatie balk naar Acties.

Maak actie aan

In het Acties overzicht, navigeer naar Toevoegen.

Vul alle gegevens in om een nieuwe actie toe te voegen. Selecteer een melding waar de actie bij hoort. Het is ook mogelijk om formulieren te koppelen aan een actie. Tot slot, bevestig de nieuwe actie met de knop Toevoegen.

Zie tot slot de aangemaakte actie in het Acties overzicht.

Actie afronden

Via het Acties overzicht, navigeer naar wijzigen.

Selecteer een actie om te voltooien. En vervolgens bevestig de selectie met het script: wijzigen.