De mobile app is alleen te gebruiken voor het doen van meldingen met je telefoon. Met de mobile app kunnen de meldingen online EN offline gedaan worden.

Overzicht

Met "Meldingen" in KE-chain kan je meldingen doen via de mobile app. De meldingen gedaan via de app komen automatisch in de lijst met meldingen van het project terecht. Het voordeel van de meldingen app is dat je deze altijd bij de hand hebt met je eigen telefoon en altijd werkt, online en offline. De meldingen app is te downloaden op de iOS en Android telefoons.

KE-chain ontzorgt het project team door meldingen nu nog eenvoudiger te maken via de mobile app en te borgen dat deze meldingen automatisch bij het desbetreffende project worden opgenomen. In een overzichtelijke lijst kunnen de meldingen en bijbehorende acties verder worden afgehandeld door het projectteam.

Met de app op je telefoon kom je gelijk in het overzicht met projecten waar jij aan werkt. Je selecteerd eenvoudig het project voor de melding. Je geeft een korte toelichting, voegt een foto en locatie toe en zet je handtekening. Na het aanmaken van een melding op een telefoon worden die automatisch aan het desbetreffende Project gekoppeld. Op je telefoon zie je altijd welke meldingen je hebt gedaan en of ze al zijn geupload naar de KE-chain omgeving. En als je even geen bereik hebt, wordt de melding uiteraard geupload als je weer internetverbinding hebt. Meldingen doen: simpel en overal.

Installeren

1. Ga naar de van Android Play Store of Apple App store via de link of zoek op de "KE-chain meldingen"
  2. Installeer de applicatie op je telefoon

Google Play StoreApple App Store

Inloggen

1. Login werkt zoals je KE-chain login. Zie Login
  2. Na login kom je in je projectenoverzicht terecht