Via de Meldingen app (iOS & Android) is het mogelijk om meldingen aan te maken zonder actieve internet verbinding. Daarnaast is het ook mogelijk om meldingen via tablet, pc aan te maken direct vanuit de digitaal keuren applicatie. Via de volgende stappen wordt uitgelegd hoe een uitvoerder vanaf een tablet of pc een ongeplande melding kan doen.

Ga naar snelkoppelingen in het project

1. In het zijmenu van een project, navigeer naar het snelkoppelingen overzicht.

Ga naar "Voeg melding toe"

1. Navigeer naar Voeg melding toe

Maak melding aan

1. In het standaard melding formulier, vul alle verplichte velden in.
  2. Na invullen van alle velden, bevestig de nieuwe melding met de knop Toevoegen.

Zie het overzicht van alle meldingen via de sidebar.