Inloggen bij KE-chain werkt volgens een persoonlijke login. Deze is aan te maken via de platform beheerder (zie: Rollen en type gebruikers). Via de dialoog weergeven in Figuur 1 kan de gebruiker inloggen d.m.v. invoer van e-mail adres of gebruikersnaam. Het wachtwoord kan opnieuw ingesteld worden door te klikken op de knop: Forgot password.

Na een correcte login kom je als gebruiker terecht op de Home landingspagina.

Ik krijg geen e-mail wanneer ik op "Forgot password" klik

Wij sturen een e-mail naar het door jou opgegeven adres. Afhankelijk van de instellingen van jouw e-mail applicatie kan de mail in de spam folder terecht komen. Controleer deze dus goed.