Wanneer je als voorbereider een project wilt inrichten, is het mogelijk dat er geen disciplines aanwezig zijn om in te richten (zie: Inrichten discipline).

Stap-voor-stap

1. Ga naar de beheer pagina in jouw project
  2. Navigeer naar Disciplines
  3. Klik op toevoegen.
  4. Selecteer  een catalogus om toe te voegen en bevestig met het script toevoegen.

Wanneer je geen catalogi kan zien betekend dit dat je daar de rechten niet toe hebt. De beheerder van KE-chain binnen uw organisatie kan u als toegang geven tot de catalogi. Zie: Rollen en type gebruikers