Ik heb als voorbereider een sjabloon geïmporteerd  in het project, maar heb deze niet nodig. Het is mogelijk om geïmporteerde sjablonen te verwijderen vanuit de inrichting omgeving vaan een project in digitaal keuren.

Stap-voor-stap:

Volg de volgende stappen als voorbereider:

1. In het project  ga via het zij-menu naar inrichting.
  2. In de inrichting navigeer naar de discipline waar het sjabloon bij hoort. (voor meer informatie zie: Inrichten discipline)
  3. In het overzicht van de discipline navigeer naar sjablonen.
  4. Boven het sjablonen overzicht, klik op verwijderen.
  5. Maak hier een selectie van de sjablonen om te verwijderen.
  6. Bevestig met uivoer van het script: verwijderen.

U kunt geen sjablonen verwijderen wanneer ze al gebruikt zijn om formulieren mee aan te maken (zie: Aanmaken missende formulieren)!

Gerelateerde artikelen

Related articles appear here based on the labels you select. Click to edit the macro and add or change labels.