Wanneer een nieuw project begint, moet er een lege project inrichting aangemaakt worden. Dit kan gedaan worden vanuit de Home omgeving als beheerder (zie: Rollen en type gebruikers)

Stap-voor-stap

Als beheerder:

1. Navigeer naar de Home omgeving door te klikken op het logo in de balk links bovenin.
  2. Vanuit het projecten overzicht , klik op Toevoegen.
  3. Voltooi de eesrste stappen van Project aanmaken en archiveren.
  4. Vergeet vervolgens niet om gebruikers toe te voegen zie: Gebruikers beheren in een project.

Als voorbereider:

1. Nadat een nieuw Project is aangemaakt, ga voor het eerst naar Inrichten discipline om alle onderdelen, objecten en sjablonen aan te maken of te importeren.
  2. Maak formulieren aan, zie: Formulieren aanmaken en aanpassen
  3. En tot slot, zorg ervoor dat de uitvoerders aan de slag kunnen, zie: Taken toekennen aan gebruikers.

Een project kan alleen aangemaakt worden door een beheerder (zie: Rollen en type gebruikers). Wanneer het nieuw project klaarstaat, kan iedereen die onderdeel is van het project team, het project vinden.

Vergeet niet dat alle voorbereiders ook automatisch toegang moeten krijgen tot de Catalogus, welke gebruikt worden in het project.