Ik wil graag een snelkoppeling plaatsen naar de KE-chain website op mijn telefoon op tablet. Hoe doe ik dat? Volg de volgende stappen.

Stap-voor-stap

Apple

1. Ga met de browser naar de KE-chain website (<<mijnomgeving>>.ke-chain.com) waarvan je een sneltoets wilt maken.
  2. Klik in de onderbalk van de browser op het blokje met het pijltje (middelste icoontje) ()
  3. Je kunt vervolgens kiezen uit o.a. ┬┤Voeg toe aan beginscherm┬┤
  4. Verander eventueel de naam.
  5. Klik op voeg toe

U vindt de sneltoets als icoon terug op uw telefoon.

Android

1. Ga naar de KE-chain website (<<mijnomgeving>>.ke-chain.com) waarvan je een sneltoets wilt maken.
  2. Klik op de knop opties
  3. Klik vervolgens op de knop instellingen linksonder op uw apparaat
  4. Kies (Sneltoets op startpagina).

Als u nu naar uw startpagina terugkeert zie u de nieuwe Sneltoets.

Op een Computer

1. Navigeer naar jouw KE-chain website (<<mijnomgeving>>.ke-chain.com) via de Google Chrome browser.

2. Klik op de menu knop () in de rechterbovenhoek van de browser.

3. Ga met de muist naar de optie: "More tools"
  4. Klik vervolgens op "Create shortcut"
  5. Voer een naam in en bevestig met: "Create"