Het is niet aan te raden om een project te verwijderen. Het verwijderen van projecten in KE-chain is namelijk permanent en kan niet meer teruggedraaid worden. Dit is alleen mogelijk wanneer je de beheerder bent of project eigenaar (zie: Rollen en type gebruikers). Het archiveren van een project is beschreven in Project aanmaken en archiveren. Hieronder zal stap voor stap uitgelegd worden hoe je een project kan verwijderen.

Stap-voor-stap

  1. Navigeer naar een project via het projecten overzicht (in de Home omgeving)
  2. Ga in het project naar Beheer . Via het beheer ga naar de pagina Team. Vanuit de team omgeving is het mogelijk om hoogover project beheer te doen (wanneer je de projectmanager bent). Selecteer rechtsboven het project menu.
  3. Bevestig het verwijderen van het project
  4. Keer tot slot terug naar het projecten overzicht door op het logo linksboven te klikken.

Verwijderde projecten kunnen nooit teruggedraaid worden. Gebruik daarom bij voorkeur de functie om te archiveren, zie: Project aanmaken en archiveren.

Gerelateerde artikelen