Is het gewenste sjabloon om een formulier aan te maken niet beschikbaar binnen de disciplines van het project? Dan moet u contact opnemen met de voorbereider of projectmanager (zie: Rollen en type gebruikers) van het project.

Stap-voor-stap

Als voorbereider:

1. Volg de stappen in Inrichten discipline om sjablonen te importeren in het project.
  2. Importeer alle sjablonen noodzakelijk om aan de scope van het project te voldoen

Als uitvoerder:

1. Volg de stappen in Aanmaken missende formulieren om nu een nieuw formulier aan te maken volgens het sjabloon.

Alleen een voorbereider kan een missend sjabloon beschikbaar maken binnen een project. Zodra een formulier ge├»mporteerd is binnen het project (zie Inrichten discipline) kan elke gebruiker het formulier gebruiken.