De Forms app is een applicatie voor het maken, gebruiken en beheren van formulieren voor allerlei toepassingen.

Opbouw

De Forms app bestaat uit de volgende omgevingen: Projecten, Catalogi en de Home pagina (zie Figuur 1).Elke gebruiker kan via de home pagina navigeren naar de aan zijn/haar toegewezen projecten. Binnen een project worden alle formulieren ingevuld en rapportages aangemaakt. De catalogus heeft als functie: het beheren van sjabloon formulieren. Deze sjablonen kunnen in projecten worden hergebruikt. Tot slot dient de meldingingen app voor het maken van losse meldingen (offline), welke worden geupload naar KE-chain bij verbindingen met een beschikbaar netwerk.

Voor meer informatie navigeer naar: