Als je geen ervaring hebt met de beheeromgeving vraag dan je beheerder

Beheeromgeving

Binnen de applicatie is er een aparte beheeromgeving voor het beheren van de gebruikers en het team. Je komt bij de beheeromgeving via [jouw-url].ke-chain.com/admin/.

Beheeromgeving

In de beheeromgeving vind je het team en gebruikers die toegang hebben tot de applicatie. Op dit moment is het mogelijk om met een team te werken voor de Forms app.

Als gebruikers met de applicatie willen werken moeten deze drie zaken zijn geregeld.

  1. De gebruiker moet als actieve gebruikers zijn toegevoegd. Dat betekent dat de gebruiker kan inloggen

  2. De gebruiker moet in het team zitten. Dat betekent dat de gebruiker automatisch in de Home project van het team komt bij inloggen.

  3. De gebruiker moet toegang hebben tot het Home project. Dat betekent dat de gebruiker de rechten heeft tot het Home project.

Lees meer bij gebruikers toevoegen hoe je dat doet.

Gebruikers

Gebruiker hebben toegang tot de applicatie. Dat betekend dat ze kunnen inloggen. Deze gebruikers moeten dan wel actief zijn. Inactieve gebruikers hebben geen toegang.

Gebruikersoverzicht

De gebruikers geven een overzicht van alle gebruikers in de applicatie. Dit zijn zowel de eigen actieve en inactieve gebruikers als de systeem gebruikers die de applicatie zelf gebruikt. Deze systeem gebruikers zijn eenvoudig te herkennen door de naamgeving “KE-node_[nummer]“.

Overzicht eigen gebruikers

Als je een overzicht wil zien van je eigen gebruikers kan dit door de “verborgen systeem gebruikers“ uit te schakelen door aan de rechterzijde in de filters “Op actief“ op “Ja“ te zetten en “Op verborgen systeem gebruiker“ op “Nee“ te zetten.

Teams

Met het team regel je dat de gebruikers op het Home project terechtkomen als ze inloggen. Standaard is er een team beschikbaar en dienen alle gebruikers aan het team te zijn toegekend.