De mobile app is standaard te gebruiken voor het doen van meldingen met je telefoon. Met de mobile app kunnen de meldingen online EN offline gedaan worden.

Met "Meldingen" in KE-chain kan je meldingen doen via de mobile app. De meldingen gedaan via de app komen automatisch in de lijst met meldingen van het project terecht. Het voordeel van de meldingen app is dat je deze altijd bij de hand hebt met je eigen telefoon en altijd werkt, online en offline. De meldingen app is te downloaden op de iOS en Android telefoons. 

KE-chain ontzorgt het project team door meldingen nu nog eenvoudiger te maken via de mobile app en te borgen dat deze meldingen automatisch bij het desbetreffende project worden opgenomen. In een overzichtelijke lijst kunnen de meldingen en bijbehorende acties verder worden afgehandeld door het projectteam. 

Met de app op je telefoon kom je gelijk in het overzicht met projecten waar jij aan werkt. Je selecteerd eenvoudig het project voor de melding. Je geeft een korte toelichting, voegt een foto en locatie toe en zet je handtekening. Na het aanmaken van een melding op een telefoon worden die automatisch aan het desbetreffende Projecten gekoppeld. Op je telefoon zie je altijd welke meldingen je hebt gedaan en of ze al zijn geupload naar de KE-chain omgeving. En als je even geen bereik hebt, wordt de melding uiteraard geupload als je weer internetverbinding hebt. Meldingen doen: simpel en overal.

Melding doen

 1. In het projectoverzicht selecteer je het project waar je de melding voor wilt doen

 2. Doe de melding door de minimaal de verplichte velden in te vullen (1), aangegeven met een * en (warning).

 3. Voeg foto en locatie toe (2)

 4. Voeg handtekening toe (3)

 5. Bewaar het formulier door "bewaren formulier" (4) te selecteren. De melding is opgeslagen en wordt naar KE-chain geupload als je internetverbinding hebt.

 6. In het overzicht zie je of het nog geupload moet worden naar KE-chain (1) of dat al is gebeurd (2) 

 7. Je kan altijd zien wanneer de laatste upload was (2) en in het logboek (3) kan je jouw meldingen terugvinden

Meldingen terugvinden

 1. Ga naar het overzicht

 2. Ga naar het project van de melding

 3. In het overzicht van het project vind je of de melding is geupload naar KE-chain (1), wanneer de laatste upload was (2) en in het logboek (3) kan je jouw meldingen terugvinden. 

Meldingen overzicht aanpassen

Toevoegen meldingen

 1. Selecteer in het overzicht downloaden template icon (1)

 2. Selecteer het template en download het in je overzicht

Verwijderen meldingen

 1. In het meldingen overzicht kan je de meldingen van een project verwijderen door de vast te houden (1)

 2. Selecteer verwijderen en het melding template wordt uit het overzicht gehaald. Deze kan je later altijd weer toevoegen "Toevoegen meldingen"